Liv i leire logo
Om oss

Om oss

Liv i leire - Kermaikkverksted for deg

Slik fungerer det:

Hos oss kan du leie deg plass og ha leira som hobby! Har du ikke erfaring fra før, lærer du basiskunnskapen på ett av våre intensive helge kurs, vi har  lokaler i Lillestrøm, Oslo, Bærums verk, Hurdal, Ski, og Rakkestad

Nå har vi ni avdelinger så jeg håper du finner et kurs som passer for deg. Klikk på: «kurs» over så ser du hele kursplanen. Velg sted i øverste felt.  Har du drevet med leire før kan du leie deg inn uten kurs. Da melder du deg bare direkte på en infokveld, som ligger i samme oversikt og kan begynne etter det.   Du kan godt være med på kurs ett sted, og være medlem et annet. Det er samme systemet alle steder. Kart til stedene finner du på google.

Lurer du på hva du skal gjøre til helgen? Ta med en venn og gå på keramikk-kurs!

Hvis du ikke vet det allerede, er det å holde på med keramikk en av de beste tingene du kan gjøre mot deg selv! Det stimulerer jo selvfølgelig å få skape noe og være del av et sosialt felleskap hos liv i leire. Men det er også mange andre gode effekter som styrking av personligheten din i det ubegrensede materialet leire er, du får bruke helt andre sider av deg selv og ikke minst: det påvirker også neuronene dine slik at du produserer mer av «lykkehormonet» serotonin! Å jobbe med noe kreativ gir stor overføringsverdi til resten av livet. Vi blir bla. flinkere til å løse problemer, og de fleste vet jo litt om mindfulness nå for tiden. Å jobbe med leire er en fin måte å komme inn i nuet.

Her kan du kjøpe kurset du har lyst til å være med på. Klikk på «Kurs» over for å få en fullstendig liste.  Se bilder fra vår aktivitet på www.facebook.com/livileire

Alle kursene er åpne for alle, du behøver ikke ha forkunnskaper! Den som har forkunnskaper, vil likevel få masse læring og moro! Ta med en venn!